Чай Шу Пуер «Менхай Палацовий із золотою брунькою», 2011 р.
- Модель:
- 4094
- Наявність:
- Є в наявності
Лінцань - це один із важливих чайних регіонів у провінції Юньнань, Китай. Регіон Лінцань славиться своїми родючими ґрунтами та унікальними кліматичними умовами, які роблять його ідеальним місцем для вирощування чайних кущів. У цьому районі виробляється безліч різних сортів чаю, включаючи пуер, чорний чай та зелений чай.
Одним з найвідоміших чаїв, що виробляються в Лінцані, є пуер. Пуер - це особливий вид чаю, який проходить процес ферментації та дозрівання, що надає йому особливий смак та аромат. Лінцань славиться своїми старовинними чайними плантаціями, де ростуть вікові чайні дерева, які давно визнані як національні скарби.
Чай з Лінцаня має насичений смак і аромат, і багато поціновувачів чаю по всьому світу віддають перевагу його унікальним характеристикам.
Серед численних сортів та видів китайського чаю Палацовий Пуер із брунькою посідає особливе місце. За високі якісні характеристики його називають аристократом серед чаїв. Належить до чаїв вищого ґатунку, які цінуються навіть вище за клас екстра.
На вигляд Гун Тін з бруньками являє собою тонко скручене листя темного (від кавового до чорного) кольору впереміш із золотистими типсами. Бруньки набувають свого незвичайного кольору в результаті обробки за технологією шу, тобто процесу вологого скиртування.
Настій – яскравий, прозорий, без осаду, із темно-червоним відтінком.
Аромат – стійкий, деревний з нотками кори, лісових сирих горіхів, сухого підвалу, старих книг та відтінками сіна, горища та моху.
Смак – м'який, що обволікає з кавово-деревними нотками та відтінками горіхів, шоколаду та сухофруктів.
Оскільки цей чай складається з мініатюрних бруньок, а не звичних нам листів, то він заварюється значно швидше. І час настоювання скорочується до кількох секунд, особливо це стосується 3-5 заварювання. Його дуже легко перетримати і перетворити настій на нафту. Всю красу даного чаю можна відчути, коли настій буде коньячного кольору.
Знімає втому, розслаблює, тонізує, бадьорить. Сприяє швидкому перетравленню важкої їжі, нейтралізує алкогольну інтоксикацію. Покращує роботу травної системи, особливо шлунка та кишечника.
Активізує процеси метаболізму, покращує обмін речовин та розщеплює жири.
Дата збирання врожаю – 2011 р.
Менхай - одне з ключових місць виробництва пуеру, чаю, який відомий своїм багатим смаком, ароматом т..
Сировина для виготовлення Шен пуера збиралася на схилах гори в окрузі Лінцань, провінція Юннань. Це ..
З крихітного шматочку «чайної смоли» виходить досить велика кількість дуже смачного та к..
Отримана шляхом низькотемпературної екстракції чайна паста є відмінною сировиною для приготування ча..
Подарунковий набір Пуер Шен "Перли Дракона. До складу набору входять чаї: Пуер Шен "Пе..
Унікальний фіточай з пелюсток рослини Кліторія Трійчаста дає дуже незвичний колір напою – лазу..
В цій ошатній коробці шанувальників екзотичного китайського чаю чекають справжні шедеври майстрів ча..
Один з найпопулярніших та затребуваних видів Шен Пуера – «Перлини дракона» - с..
Зануртесь у світ ароматного чаю за допомогою скляної пляшки з подвійними стінками для заварюванн..
Незважаючи на свою назву – гречаний чай – цей напій має мало спільного зі звичною на..
Зануртеся у світ чайної церемонії за допомогою термосу для заварювання чаю SAMADOYO C-013A. Цей ..
Придбайте термос для заварювання чаю SAMADOYO C-013B об'ємом 400 мл . Завдяки сітчастому філ..